Arrangementen

Teamuitje? Vrijgezellenfeest? Vriendenuitje? Personeelsuitje? Dat regel je bij Rook & Roll - voor échte levensgenieters

Ben je op zoek naar een stoer uitje? Of het nu een vrijgezellenfeest, een teamuitje of een leuke activiteit voor je vriendenuitje is, bij Rook & Roll ben je aan het juiste adres. Wij helpen je graag met jouw teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag of personeelsfeest. Wij organiseren de uitjes met rook en vuur. Vis en vlees roken, BBQ, bierproeven, workshops, wij regelen het allemaal voor jou en je vrienden. Of je collega’s of wie je dan ook maar wilt meenemen. Er zijn allerlei mogelijkheden om een superleuke middag of avond te beleven. Hieronder vind je verschillende arrangementen. Neem contact met ons op als je vragen hebt, ok?

  • Prijzen worden berekend o.b.v. een minimale groepsgrootte van 10 personen. Is je groep kleiner? Geen probleem, we rekenen echter wel 10 personen.
  • De activiteiten vinden plaats in en rond Harderwijk. Bij groepsactiviteiten is het ook mogelijk om bij je thuis te komen. Daarbij geldt een toeslag.

 

Leuk en laagdrempellig voor de VriMiBo of als afsluiting/start van een personeelsuitje, teammeeting of vrijgezellenfeest. Een paar uurtjes bij elkaar zijn onder het genot van een lekker drankje en wat fingerfood van de BBQ.

Tijdens 'Double Dutch' maak je je eigen maaltijd klaar in dutch ovens en tussendoor maak je kennis met een aantal Nederlandse bieren. 'Double Dutch' dus.

Vroeger waren de schepen van hout en de mannen van staal; tegenwoordig is dat andersom. Tenminste, dat zeggen ze. Wil jij met je vrienden, je team of je bedrijf eens meemaken hoe het was om op zo'n houten schip het water op te gaan? Dan zijn onze botter-arrangementen perfect...

Goede hamburgers wegspoelen met topbier. Dit uitstapje is voor fijnproevers. Een goede hamburger is een genot. Gemaakt van het vlees van angusrund, op versgebakken broodjes en met de beste garnering, is een burger meer dan fastfood. Tijdens het Burgers & Beer uitje ga je aan...

Een uitje voor rokers (of wannabe's). Tijdens dit uitstapje voor jou en je vrienden, leer je de fijne kneepjes van het roken van vis. Tijdens dit event draait het om pekelen en kruiden van de vis, techniek en beheersing van de rookoven. Hout hakken en vuur maken doe je er...

Individuele inschrijving mogelijk! Zin om eens echte mannendingen te doen? En terwijl je dat doet ook nog eens leren roken, lekker bier proeven en nieuwe mensen ontmoeten? Kortom, gewoon een ontspannen avond of middag beleven? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop Vis Roken.

Wil je een keer écht iets bijzonders en toch gewoon in je eigen woonkamer, tuin, kantoor of in de werkplaats? Dan is dit absoluut iets voor jou: het Rook & Roll Pop-up Restaurant. Heerlijk dineren in je eigen (huiskamer)restaurant. In samenwerking met onze stylist wordt...

Wat is dit genieten: bier, burgers en gerookte vis van Rook & Roll. Het vrijgezellenfeest van mijn maat was onvergetelijk lekker! En gewoon in de achtertuin, want Rook & Roll kwam bij ons langs. Super!

Michiel de Ruiter

Het pop-up restaurant was een geweldige verrassing: prima verzorgd, leuk aangekleed. Maar belangrijker: het eten was subliem, heerlijk gerookt en gebarbecued, echt kwaliteit. Fantastisch wat zij met hun smokers voor je klaarmaken! Ons feest met 22 man was een groot succes met dank aan Rook&Roll!

Arie

In overleg met jou maken we van elk moment een onvergetelijk event. Speciaal voor échte levensgenieters.
× Stuur een Appje