Selecteer een pagina

Arrangementen

Ben je op zoek naar een stoer uitje? Of het nu een vrijgezellenfeest, een teamuitje of een leuke activiteit voor je vriendenuitje is, bij Rook & Roll zit je goed. Wij organiseren de uitjes met rook en vuur.

Wij helpen je graag met jouw teamuitje, vrijgezellenfeest, vriendendag of personeelsfeest. Wij organiseren de uitjes met rook en vuur. BBQ, vis en vlees roken, bierproeven, workshops; wij regelen het allemaal voor jou en je vrienden. Er zijn allerlei mogelijkheden om een superleuke middag of avond te beleven. Hieronder vind je verschillende arrangementen. Neem contact met ons op als je vragen hebt, ok?

 

Buitenkokers gezocht!

Ben jij een gedreven buitenkoker en vind je het te gek om zelfstandig workshops en uitjes voor groepen te verzorgen in je eigen regio?

Uitje Ribs & Chicks

Uitje Ribs & Chicks

Leuk en laagdrempellig voor de VriMiBo of als afsluiting/start van een personeelsuitje, teammeeting of vrijgezellenfeest. Een paar uurtjes bij elkaar zijn onder het genot van een lekker drankje en wat fingerfood van de BBQ.

Uitje Double Dutch

Uitje Double Dutch

Tijdens ‘Double Dutch’ maak je je eigen maaltijd klaar in dutch ovens en tussendoor maak je kennis met een aantal Nederlandse bieren. ‘Double Dutch’ dus.

Uitje BBQ & Beer

Uitje BBQ & Beer

Goede stukken vlees wegspoelen met topbier. Een uitstapje voor fijnproevers. Tijdens het BBQ & Beer ga je aan de slag met bier en vlees.

Uitje Smook

Uitje Smook

Tijdens dit uitstapje voor jou en je vrienden, leer je de fijne kneepjes van het roken van vis. Smook is een workshop, je gaat dus zelf aan de slag.

Workshop Vis Roken

Workshop Vis Roken

Wil jij vis leren roken? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop Vis Roken.

Workshop BBQ

Workshop BBQ

Wil jij beter leren barbecuën? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop BBQ.

Pop-up Restaurant

Pop-up Restaurant

Het Rook & Roll Pop-up Restaurant. Heerlijk dineren in je eigen (huiskamer)restaurant. Wij verzorgen een mooie uitgebreide ‘live cooking’ barbecue en rooksessie voor jouw gasten.

Contact

KvK & BTW

KvK: 64857816

BTW: NL855880399B01

adres

kantoorAdres

Da Costakade 12
2802 VP Gouda

Ons kantoor is geen fysieke winkel- of eventlocatie.