Selecteer een pagina

Is het misschien eens tijd dat je voor jezelf kiest?

Egocentrisch en arrogant, zijn de eerste woorden die bij mij opkomen wanneer ik de kop van deze blog lees; Kies voor jezelf.

Gelukkig weet ik het verhaal erachter. Kies voor jezelf, niet omdat je een egocentrische eikel bent, maar juist om de batterij weer op te laden, tot jezelf te komen en te bezinnen. Want dan kan jij er weer tegen aan en morgen de wereld weer een stukje mooier te maken. Jezelf weer in te zetten voor de maatschappij. Dat is waarom je van ons even voor jezelf moet kiezen. Kies voor jezelf, kies voor rust en kies voor een Beerdersmoment.

Broederschapen

Kies voor jezelf, het blijft lastig, zeker voor mensen die zich met hart en ziel inzetten voor zaken buiten henzelf. Maar nu mag het, even een keer voor jezelf kiezen.  Dat doen wij ook, heel even, want wij doen dit niet alleen voor onszelf. Die momenten zijn voor onszelf, het grotere doel is om mensen te helpen om uit die haastige wereld te ontsnappen. Alleen dat? Nee, Beerders gaat dieper dan dat, wij geloven namelijk dat wanneer je de tijd hebt om na te denken en te genieten van het leven, je ook stilstaat bij de mensen die het minder hebben. Dit ervaarden wij ook en zo ontstond onze actie; De Broederschapen. Waarmee we 10% van onze winst geven aan het goede doel. Maar wat is dan zo’n Beerdersmoment?

Beerdersmomenten

Heel simpel, wij leveren elke maand een box met vijf bieren, vier voor jouw wekelijkse rustmoment en één voor jouw winst- of verliesmoment in die maand. Die momenten zijn er om even te zitten met jezelf. Je pakt een mooi glas, schenkt het bier in, gaat er nog even extra goed voor zitten, in stilte of met een mooi muziekje op de achtergrond. Maar in ieder geval even een moment voor jezelf. Een moment waar je even lekker kunt genieten van een goed glas bier. In die momenten kun je even tot jezelf komen, nadenken over waar je staat maar ook optimaal genieten van het vakmanschap van de brouwer. Want heb je wel eens écht bier geproefd? Kijken naar hoe het oogt, de geur van het bier, wat kun je er soms veel uithalen, bloemig, fris of juist rokerig. Elk bier is weer zo uniek en dan die smaak. Doe het maar eens, ga eens echt met een glas bier zitten en beleef het bier en dat moment. Dat noemen wij Beerdersmomenten, momenten van rust, genieten en de batterij weer opladen. Die momenten zijn zo waardevol en belangrijk om het vol te houden.

Daarom mag je van ons gerust een keer voor jezelf kiezen!