Selecteer een pagina

Het is vandaag 19 november. Dat betekent: Internationale Mannendag! Nou, daar staan we van harte achter natuurlijk! En omdat een echte man af en toe op de kleintjes moet letten, krijg je vandaag 10% korting in onze winkel met de coupon: #mannendag2015

Sinds 1999 wordt de Mannendag al gevierd. Tegelijk met Wereld Toiletdag trouwens, maar dat geheel terzijde. Het idee achter de Internationale Mannendag is om de positie van de man sterker te maken en om stil te staan bij de gezondheid van het mannelijk lichaam. Op de website staat: “Veel mannen hebben vragen over wie ze zijn, wat van hen verwacht wordt en vooral ook wat ze willen (doen) in en met hun leven.  Eenzijdige stereotiepe antwoorden zijn daarbij niet de oplossing.” 

Ok…

Nou, volgens ons is het niet zo ingewikkeld. Je wilt als man soms wat ruimte voor jezelf. Terug naar de ‘roots’, de basics. Genieten met rook en vuur, vis en vlees. En dat dan met vrienden onder elkaar, met een biertje in de hand. Dat is genoeg om je man te voelen. Wij snappen dat. Doe vandaag de barbecues en smokers aan, grote stukken vlees en vis erop, goed bier erbij, vrienden over de vloer en schoenen op de bank. Dan maar lekker eenzijdig en stereotype, vieren zullen we ons man-zijn!

De korting is alleen vandaag geldig en bij een besteding vanaf € 25,-