Door

Hoe moet je vis roken? Hoe zit dat met pekel? Zalm warm roken, hoe doe je dat? En makreel, forel, paling? Welke temperatuur moet ik aanhouden? Zo maar wat vragen die we veel krijgen van visrokers. In ons blog besteden we er regelmatig aandacht aan. Maar sommige dingen leer je door het te doen. Vandaar dat we rookworkshops organiseren voor mannen die graag vis willen leren roken. Onder onze begeleiding ga je aan de slag met onze rookovens. We hebben er meer dan genoeg en natuurlijk zorgen we voor vis, hout en rookmot om te roken.

Voorzien van een hapje en een drankje doorlopen we de stappen die nodig zijn om de perfecte zalm te maken. Naast zalm roken we altijd nog andere vis voor de afwisseling. Welke vis dat is, kan per keer verschillen en is afhankelijk van de ‘vangst van de dag’. Onze workshops zijn leerzaam, vinden op een sfeervolle locatie plaats en bovendien is het altijd enorm gezellig. Als je wilt, kun je je ook inschrijven voor een bierproeverij die we tijdens het roken verzorgen.

Onze geplande workshops vind je hier.

Andere blogs die je misschien leuk vindt...

Vanaf nu zijn we te vinden in het buitengebied van Ermelo, waar we een gave workshopruimte hebben...

Pulled pork wordt gemaakt van varkensschouder of nek (procureur). Het is een klassiek Amerikaans...

Pulled pork wordt gemaakt van varkensschouder of nek (procureur). Het is een klassiek Amerikaans...

Geef een reactie

× Stuur een Appje