Selecteer een pagina

Exit High Tea, enter High Beer! Het leukste uitje voor bierliefhebbers. Niet zo maar bierdrinken, maar bierproeven op niveau en met bijpassende hapjes. Dat is het mannenuitje ‘High Beer’.

Wat ga je doen?

Samen met je vrienden word je ontvangen bij hét bierspecialiteitencafé van Nederland: Café de Hazeburg in Ermelo. Vooraf heb je gekozen voor een van de 3 variaties: Veluws, Nederlands of Trappisten. Terwijl jullie 5 heerlijke biertjes proeven en beleven, krijg je lekkere hapjes geserveerd die natuurlijk perfect passen bij je biertje. Na afloop (of vooraf) krijg je een rondleiding door de brouwerij die zich naast het café bevindt.

Locatie

Café de Hazeburg is onderdeel van de grootste bierwinkel van Nederland, Burg Bieren en het heeft bijna 2000 biersoorten op fles die allemaal koud kunnen worden geschonken! Door een unieke biertunnel is het mogelijk om in het café alle bieren te bestellen die in de bierwinkel verkocht worden. En daarmee is de Hazeburg het grootste biercafé van Nederland! Het café schenkt ook bier uit eigen brouwerij. De rondleiding door de brouwerij is een optioneel onderdeel bij dit uitje.

Doe jezelf en je vrienden een pleziertje en boek dit arrangement! Te combineren met alle andere mannenuitjes en ideaal als onderdeel van een bedrijfsuitje of een uitje met je team.

Alles op een rij:

  • Keuze uit 3 variaties: Veluws, Nederlands of Trappisten
  • 5 combinaties van bier en hapjes
  • Te boeken van 6 personen tot maximaal 25 personen
  • Reserveren is verplicht
  • Te boeken op alle dagen behalve maandag. Op vrijdag en zaterdag uiterlijk tot 17.00 uur (eindtijd).
  • Kosten: €24,50 p.p.
  • Inclusief rondleiding door de brouwerij: €30,00 p.p.

Ook mogelijk

Voor de BOB is er een speciaal arrangement: €19,50 (alle hapjes, 1 biertje en 3 non-alcolholische drankjes of 2 alcoholvrije bieren)

Direct contact voor meer informatie