Selecteer een pagina

Pop-up Restaurant

Het Rook & Roll Pop-up Restaurant. Heerlijk dineren in je eigen (huiskamer)restaurant. Wij verzorgen een mooie uitgebreide 'live cooking' barbecue en rooksessie voor jouw gasten.

Heerlijk dineren in je eigen (huiskamer)restaurant.

Wil je een keer écht iets bijzonders en toch gewoon in je eigen woonkamer, tuin, kantoor of in de werkplaats? Dan is dit absoluut iets voor jou: het Rook & Roll Pop-up Restaurant. 

In samenwerking met onze stylist wordt jouw ruimte vakkundig omgebouwd tot tijdelijk restaurant. Wij verzorgen een mooie uitgebreide ‘live cooking’ barbecue en rooksessie. Natuurlijk met een breed assortiment van mooie stukken vlees en dagverse vis, aangevuld met voor- en nagerecht, groenten, salades, brood en sauzen, zodat niemand ook maar iets tekort komt.

Gegarandeerd een unieke belevenis!

Wat krijg je?

Dit arrangement wordt volledig voor jou op maat gemaakt en is mogelijk vanaf 8 personen. Omdat het om maatwerk gaat, kijken we samen eerst uitgebreid naar de mogelijkheden en wensen voor we een offerte uitbrengen.

Tijdsduur

Variabel, afhankelijk van wensen.

Kosten

Variabel, afhankelijk van je wensen.

Meer weten?

8 + 10 =

Het pop-up restaurant was een geweldige verrassing: prima verzorgd, leuk aangekleed. Maar belangrijker: het eten was subliem, heerlijk gerookt en gebarbecued, echt kwaliteit. Fantastisch wat zij met hun smokers voor je klaarmaken! Ons feest op 3-10-2015 met 22 man was een groot succes met dank aan Rook&Roll!

Arie

Rook & Roll verzorgde samen met ons het 21-diner van onze zoon. Met 29 studenten was ons huis bijna te klein en we waren vooraf erg benieuwd hoe het diner uit zou gaan pakken. De aanpak van Rook & Roll was zeer professioneel en vanaf het moment dat ze aankwamen wisten we dat het eten in ieder geval in goede handen was. Elke gang was een verrassing en er was meer dan genoeg om zelfs de grootste eters tevreden te krijgen. Wat hebben we genoten! 

Marja