Uitje Ribs & Chicks

 •  0 Reacties

Door

Ons meest toegankelijke uitje: ons arrangement Ribs & Chicks. Want wie houdt er niet van gezellig met je (vrienden)groep of team even een paar uurtjes bij elkaar zijn onder het genot van een lekker drankje en wat fingerfood van de BBQ. Leuk en laagdrempellig voor de VriMiBo of als afsluiting/start van een personeelsuitje, teammeeting of vrijgezellenfeest. Of wanneer dan ook, want dit kan eigenlijk altijd. Lekker basic, maar er toch even helemaal uit.

Wanneer jij en je vrienden op onze locatie binnendruppelen, zorgen wij ervoor dat de drankjes koud staan en BBQ roodgloeiend is. Bij koud en donker weer steken we buiten een gezellig vuur aan en binnen kun je perfect ‘hangen’. Terwijl jullie bijkomen, bijpraten en bulderlachen regelen wij een goede lading vol smokey (spare)ribs, kippenvleugeltjes en drumsticks voor je. Die bereiden we natuurlijk op onze BBQ’s. Naast de ribs & chicks van de BBQ kleden we de borrel aan met bijvoorbeeld tapenades, olijven en worst. Om het laagdrempelig te houden, verder geen opsmuk. Het is gewoon handen uit de mouwen en kauwen. Maar dan wel goed en lekker, klaargemaakt volgens onze beproefde recepten en BBQ methodes. Dus pas op dat je je vingers er niet bij opeet!

Wil je tussendoor nog een moment om wat te zeggen of wil je een spel doen? Dat kan natuurlijk! Vanwege de ‘easy’ setting is er volop ruimte voor je eigen invulling.

Wat krijg je?

  • Een mooi assortiment Smokey ribs, chicken wings en drumsticks, live voor je klaargemaakt op de BBQ.
  • Diverse koude tapas, zoals tapenades, olijven en worst.
  • Sauzen & dips
  • 3 drankjes p.p.
  • Een leuk en lekker uitstapje van 2 uur
  • Vanaf 8 personen

Wat kost dat?

Dit arrangement is te boeken vanaf € 24,50 per persoon.

Andere blogs die je misschien leuk vindt...

Uitje ‘Double Dutch’

Tijdens 'Double Dutch' maak je je eigen maaltijd klaar in dutch ovens en tussendoor maak je kennis...

Uitje ‘Botter Varen’

Vroeger waren de schepen van hout en de mannen van staal; tegenwoordig is dat andersom. Tenminste,...

Uitje ‘BBQ & Beer’

Goede hamburgers wegspoelen met topbier. Dit uitstapje is voor fijnproevers. Een goede hamburger...

Geef een reactie

× Stuur een Appje