Selecteer een pagina

Uitje Ribs & Chicks

Leuk en laagdrempellig voor de VriMiBo of als afsluiting/start van een personeelsuitje, teammeeting of vrijgezellenfeest. Een paar uurtjes bij elkaar zijn onder het genot van een lekker drankje en wat fingerfood van de BBQ.

Ons meest toegankelijke arrangement: Ribs & Chicks.

Want wie houdt er niet van gezellig met je (vrienden)groep of team even een paar uurtjes bij elkaar zijn onder het genot van een lekker drankje en fingerfood van de BBQ.

Wanneer jij en je vrienden op onze locatie binnendruppelen, zorgen wij ervoor dat de drankjes koud staan en BBQ roodgloeiend is. Bij koud en donker weer steken we buiten een gezellig vuur aan en binnen kun je perfect ‘hangen’. Terwijl jullie bijkomen, bijpraten en bulderlachen regelen wij een goede lading vol smokey (spare)ribs, kippenvleugeltjes en drumsticks voor je. Die bereiden we natuurlijk op onze BBQ’s. Naast de ribs & chicks van de BBQ kleden we de borrel aan met bijvoorbeeld tapenades, olijven en worst. Om het laagdrempelig te houden, verder geen opsmuk. Het is gewoon “handen uit de mouwen en kauwen”. Maar dan wel goed en lekker, klaargemaakt volgens onze beproefde recepten en BBQ methodes. Dus pas op dat je je vingers er niet bij opeet!

Wil je tussendoor nog een moment om wat te zeggen of wil je een spel doen? Dat kan natuurlijk! Vanwege de ‘easy’ setting is er volop ruimte voor je eigen invulling.

Wat krijg je?

  • Een mooi assortiment Smokey ribs, chicken wings en drumsticks, live voor je klaargemaakt op de BBQ.
  • Diverse koude tapas, zoals tapenades, olijven en worst.
  • Sauzen & dips
  • 3 drankjes p.p.
  • Een leuk en lekker uitstapje van 2 uur
  • Vanaf 8 personen

Tijdsduur

2 uur

Kosten

Richtprijs: Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Meer weten?

9 + 2 =