Selecteer een pagina

We zijn sinds een paar dagen officieel dealer van The Bastard! Als er één lijn keramische barbecues is die past bij stoere mannen, dan is het wel die van The Bastard. De barbecues van The Bastard zijn er in drie verschillende maten: de large, medium en de small. Alle Bastards zijn gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en daardoor bestand tegen zeer hoge temperaturen.

The Bastard is misschien wel de ultieme buitenkeuken. Je kunt er natuurlijk gewoon op barbecueën en grillen, maar omdat de keramische barbecue perfect isoleert, is het bijvoorbeeld ook mogelijk om makkelijk low & slow te gaan, of om warm en koud te roken. Wil je nog meer? Dat kan, The Bastard is in een mum van tijd omgebouwd tot steenoven. En dat betekent pizza!

The Bastard is een bbq uit de kamado familie, net als de Big Green Egg bijvoorbeeld. Maar dit zwarte apparaat met alle accessoires is een stuk voordeliger, terwijl er nauwelijks verschil is in gebruik. Een mooie, stoere barbecue dus, voor een goede prijs.

Bekijk onze webshop om The Bastard barbecues te bekijken. De komende tijd wordt ons assortiment verder uitgebreid met accessoires.

Wanneer je The Bastard Large Compleet bestelt, betaalt Rook & Roll de verzendkosten.