Selecteer een pagina

4

4 wildzwijn burgers (van de betere slager)
1 eetlepel zoetzure saus
scheutje worcestersaus naar eigen smaak
1 eetlepel tomaten saus
2 sjalotjes of rode ui (fijngesnipperd)
4 broodjes (ik ben gegaan voor een italiaanse bol)
2 appels
blauwe kaas
waterkers

1.Begin natuurlijk met het aansteken van je BBQ en zorg dat deze goed heet
2. Verwarm de oven voor op 120 graden.
3. Wanneer je dit gedaan hebt is het tijd om de saus te maken. Doe de zoetzure saus, tomatensaus, worcestersaus en sjalotjes in een kom en roer deze goed door elkaar. Wees niet bang, durf af te wijken van de aangegeven hoeveelheden.
4. Nu kan je de broodjes in de oven roosteren gedurende een minuut 8-10. Wanneer je dit gedaan hebt gaan we het vlees grillen (ongeveer 3-4 minuutje tot het gaar is) Zorg ervoor dat je het vlees met flink wat peper en zout bestrooid.
5.Zorg voor een koud biertje
6. Tijd om de burger op te bouwen!
Snijd nu je broodjes doormidden en doe op de onderste helft de sjalotsaus (wees niet te zuinig) en leg er een paar plakken appel op. Hierop leggen je de burger en de blauwe kaas. Als allerlaatst de waterkers en klaar.
7. Eetsmakelijk!

Naar een recept van Jamie Magazine