Selecteer een pagina

Zo stiekem steekt de zon al af en toe z’n kop op. En zeker na zo’n lange grauwe periode lijken de stalen dan extra fel. Dus grijp je naar je zonnebril. Om er achter te komen dat die nogal wat te verduren heeft gehad. Hij heeft een maand tussen je stoel en de bekleding van je auto bekneld gezeten. Toen je dat ontdekte en je bril veilig op de bijrijdersstoel had gelegd, ging je vriendin er per ongeluk op zitten. Pootje scheef, dikke kras op je linkerglas en hij stond eigenlijk ook al niet zo goed. Zit er maar één ding op: een nieuwe zonnebril! Dit keer wil je natuurlijk een keer geen standaard zonnebril, maar een die anders is. In dit blog bespreken we 2 merken die je dit seizoen zeker eens moet proberen!

 

Freakshow

Wat een te gek merk is Freakshow! Nog niet heel lang in Nederland, maar 2017 wordt het jaar dat Freakshow brillen gaan knallen. Het merk is compleet geïnspireerd door tv, film en Hollywood. De namen van de brillen zijn gebaseerd op iconische films en de namen van filmsterren van toen en nu. Denk aan namen als ‘Swaze’, ‘Pitt’ en ‘Skywalker’. Maar als Game of Thrones-liefhebber kun je ook met een ‘Targaryan’ de zon in. Een andere verwijzing naar de filmindustrie is de Oscar-figuur aan het einde van de veer. De mooie, kleurrijke vormgeving en de pasvorm doen de rest. De zonnebrillen van Freakshow kosten ca. € 120 – 160.

 

Vinyl Factory

Wat Freakshow heeft met het witte doek, heeft Vinyl Factory met muziek. Als je muziekliefhebber bent, is Vinyl Factory het merk voor jou. De collectie heeft alles met muziek en nostalgie te maken. Die look en feel komt overal in terug: etui, brillendoekje, case en vooral ook in de merkbeleving.

Elk seizoen komt Vinyl Factory met hele toffe brillen die zo afkomstig lijken te zijn uit de jaren 20 tot en met 90 van de vorige eeuw. Opvallend zijn de kleuren en de retro uitstraling. Die uitstraling wordt gecombineerd met vernieuwende modellen en technologie. Voor een Vinyl Factory zonnebril betaal je € 140 – 160.

Vinyl Factory Zonnebrillen

Waar te koop?

Je vindt Vinyl Factory en Freakshow bij de beter opticien. Ook op Rook & Roll Fest trouwens op 20 mei 2017! Dit jaar staat opticien Winters Goed Bekeken op het festival namelijk.

Ga dit jaar eens voor een originele bril in plaats van weer zo’n aviator rip-off. Oh en tip voor dit jaar: doe die bril in de brillendoos die je erbij krijgt als je hem afzet.