Selecteer een pagina

Workshop BBQ

Wil jij beter leren barbecuën? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop BBQ.

Individuele inschrijving mogelijk!

Ben je er helemaal klaar mee dat BBQ’en bij jou altijd eindigt met je handen onder de blaren en een stapel zwartgeblakerd vlees? Wil je ook een keer wat anders dan altijd maar die satéstok en worst op de barbecue? Wil je ook graag de blits kunnen met mooie stukken vlees tijdens je eerstvolgende BBQ, maar mis je nou nét die finesse? Dan zit je met de Workshop BBQ goed. Weg met die aangebrande sateetjes, de prefab burgers en de worsten!

We gaan aan de slag met verschillende barbecues en nemen alle tijd om je stap-voor-stap te voorzien van de info die je nodig hebt. Over het organiseren van een BBQ, de brandstof, verschillende soorten rookhout en het aansteken van een barbecue bijvoorbeeld. Maar ook het werken met (kern)temperatuur, thermometers en manieren van bereiden: denk aan direct, indirect en het gebruik van rookhout.

Tijdens de 4 uur durende barbecueworkshop leer je echt alle ins & outs van een goede barbecue, zodat je straks thuis als een volleerd pitmaster aan de slag kunt gaan. We maken een aantal heerlijke gerechtjes klaar op de barbecues die we aanvullen met de nodige ‘sides’. Daar gaan we natuurlijk ook van proeven, want lekker eten en genieten staat altijd centraal bij Rook & Roll!

De Workshop BBQ is perfect voor beginnende BBQ’ers, maar ook als je wat meer verdieping of variatie wilt als gevorderde BBQ’er, kun je prima aanhaken.

 

Wat krijg je?

  • Complete BBQ workshop
  • Een bont gezelschap van leuke mensen
  • Lekker eten (brood, salades, fingerfood en niet te vergeten: de bereidingen van de BBQ)
  • Proeverij van 5 bieren (meerprijs € 10,-)
  • 3 drankjes inclusief

Tijdsduur

4 uur

Kosten

€65,- p.p. + optionele bierproeverij à € 10,-.

Hieronder vind je de geplande workshops

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1127″ columns_number=”3″ orderby=”menu_order” _builder_version=”4.4.7″ max_width=”98%”][/et_pb_shop]

Meer weten?

8 + 15 =