Selecteer een pagina

Workshop Vis Roken

Wil jij vis leren roken? Schrijf je dan nu in voor onze Workshop Vis Roken.

Individuele inschrijving mogelijk!

Zin om eens aan de slag te gaan met een rookoven? Rook je al een tijdje, maar wil je je techniek verbeteren? Of ben je op zoek naar een leuk uitje met je vrienden?

Schrijf je dan nu in voor onze Workshop Vis Roken. Vis roken, bier proeven, bulderlachen, heerlijk eten en nieuwe mensen ontmoeten. Kortom, een lekker ontspannen uitje!

We gaan aan de slag met het roken van zalm en andere vis en leren je de fijne kneepjes. 

Wat krijg je?

– Je leert vis roken.
– Proeverij zelfgerookte vis.
– Salades, oerbrood, sauzen/dips en tapas.
– 3 drankjes inclusief.

Tijdsduur

3,5 uur

Kosten

€65,- p.p. + optionele bierproeverij à € 10,-.

Hieronder vind je de geplande workshops

[et_pb_shop type=”product_category” include_categories=”1126″ columns_number=”3″ orderby=”menu_order” _builder_version=”4.4.7″ max_width=”98%”][/et_pb_shop]

enRook & Roll wordt gerund door twee Katwijkers uit Harderwijk, hoe meer vis wil je hebben? Van oudsher werd vanuit zowel Katwijk als Harderwijk de zee bevist en wist men als als geen ander hoe je een visje moest roken. Veel van die kennis is helaas weggezakt. Vanuit Rook & Roll hebben we veel energie gestoken in het boven water krijgen van het oude ambacht. En dat is ons gelukt!

We baseren ons procedé op die oude technieken en bovendien werken we met een speciaal kruidenmengsel voor onze pekel. Daarom moet je bij het proeven van de gerookte vis op 1 ding letten: dat je je vingers er niet bij opeet!

Tijdens onze workshops lichten we een tipje van de sluier en zorgen we ervoor dat ook jij voortaan vis kunt roken als een baas.

Meer weten?

8 + 9 =