Selecteer een pagina

B2B mogelijkheden

Samenwerken?

Rook & Roll is een online & offline platform zijn voor échte levensgenieters. We hebben allerlei mogelijkheden om samen te werken! Hieronder een aantal B2B-ideeën op een rij:

Buitenkokers gezocht!

Wij zijn op zoek naar ondernemers die graag met vuur spelen en die hun passie willen delen! Ben jij een gedreven buitenkoker en vind je het te gek om workshops en uitjes voor groepen te verzorgen?

Dan gaan we graag met je in gesprek over samenwerking! Hoe zien we dat voor ons? Wij gaan jou actief promoten en zorgen ervoor dat je jouw agenda nóg beter gevuld krijgt met nieuwe boekingen. Jij kunt daarna aan de slag met de groep, die door jou een geweldige dag hebben!

 

Wat doen wij?

 • Via ons platform verzorgen wij jouw promotie. 
 • Wij regelen de verkoop van arrangementen aan groepen. We zijn dus jouw extra verkoopkanaal!
 • We regelen de betaling en rekenen met jou af, dus je hebt geen zorgen over de financiële afhandeling met verschillende groepen. 
 • We bieden je rijke ervaring als het gaat om de organisatie en de invulling van arrangementen. Sterker nog, de arrangementen zijn er al!
 • We bieden je een exclusieve regio waarin jij actief bent en waarin jij wordt gepromoot.
 • Door slim inkoopkanalen voor producten en hardware te combineren, bieden we meer slagkracht.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent gedreven, enthousiast en hebt een echte passie voor BBQ, roken en kampvuur koken.
 • Je kunt je expertise goed overbrengen.
 • Je bent een goede gastheer.
 • Je hebt oog voor details en hebt gevoel voor styling en uitstraling.
 • Je werkt volgens alle normen en eisen die nodig zijn voor voedselveiligheid en hebt hygiëneregels hoog in het vaandel staan.
 • Je hebt de beschikking over een eigen locatie of je bent bereid op locatie van de gasten werken.
 • Je kunt je vinden in het profiel van Rook & Roll en wilt van daaruit werken.
 • Je bent ondernemer en kunt vanuit je onderneming factureren.
 • Natuurlijk houd jij je aan afspraken en ben je een goede samenwerkingspartner; net als wij.

Lijkt het je wat om nog meer inkomsten te genereren met jouw passie? Sluit je dan aan bij ons platform!
We gaan graag met je in gesprek! 

Andere vormen van samenwerking vind je hieronder beschreven.

Gastbloggen

Om de inhoud van ons blog zo gevarieerd mogelijk te maken – en omdat wij niet de wijsheid en niet de tijd in pacht hebben – is er altijd ruimte voor gastbloggers. Schrijvers die vanuit hun expertise kunnen schrijven over bepaalde thema’s. Zo kunnen we op Rook & Roll nog meer waardevolle informatie bieden en beter inspelen op trends en ontwikkelingen. Vanuit zakelijk oogpunt kan het natuurlijk heel interssant zijn om te kunnen bloggen op een mannenplatform. Als gastblogger van Rook & Roll krijg je een eigen profiel met foto, bio, backlinks en social media kanalen.

Influencer marketing

Ben je op zoek naar de inzet van influencers voor je bedrijf? Met de juiste partners kun je jouw brand awareness vergroten onder een specifieke doelgroep. Zie jij een overlap tussen jouw doelgroep en de volgers van Rook & Roll? Dan kan het goed zijn dat we kunnen samenwerken! Neem contact met ons over het uitwisselen van content! 

Reviews

In ons blog is altijd ruimte voor reviews. We geven onze mening over producten die we testen. Altijd objectief en op zo’n manier dat een bezoeker uiteindelijk een goede indruk heeft van het product dat we testen. 

Adverteren/Sponsoring

Op rookandroll.nl kunnen we jouw advertentie of advertorial plaatsen. Ook offline zijn er natuurlijk mogelijkheden tot sponsoring. Natuurlijk vinden we het wel belangrijk dat het materiaal past. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Presentaties/Open Dagen

Een leuk idee voor je open dag of je productpresentatie: een proeverij van Rook & Roll. Wij brengen graag sfeer tijdens open dagen en andere events door vis te komen roken. Tijdens de dag zorgen we ervoor dat bezoekers verschillende soorten (ter plekke) gerookte vis kunnen proeven en we geven uitleg over het rookproces. Door de geuren, de activiteit en de hapjes is je dag ineens aangekleed. Zo deden we dat onlangs voor EasyRiet tijdens hun open dag in Harderwijk. Bekijk hier de foto’s. Eventueel is een proeverij natuurlijk aan te vullen met allerlei extra’s. Bijvoorbeeld door elke bezoeker gerookte zalm of andere vis mee te geven.

Maar we zorgen niet alleen voor de inwendige mens; we kunnen ook de totale organisatie voor onze rekening nemen van jouw event! Rook & Roll is onderdeel van een bureau voor evenementenorganisatie. Wij hebben rijke ervaring als het gaat om (meerdaagse) festivals tot ruim 5000 bezoekers, nationale en internationale conferenties en symposia en natuurlijk onze Rook & Roll events, die we al sinds 2015 organiseren.

 

Genoeg ideeën om eens af te spreken? Of wil je meer weten over onze B2B-mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact

KvK & BTW

KvK: 64857816

BTW: NL855880399B01

adres

kantoorAdres

Da Costakade 12
2802 VP Gouda

Ons kantoor is geen fysieke winkel- of eventlocatie.