B2B Mogelijkheden

Rook & Roll wil een online & offline platform zijn voor échte levensgenieters. Hout hakken, vuur maken, barbecue, vis -en vlees roken, whiskyproeven, bierproeven, sigaren roken en ga zo maar door. Op rookandroll.nl vind je blogs, events en producten voor mannen met baarden. Vanuit Harderwijk organiseren we workshops, teamuitjes en personeelsfeesten.

Maar er zijn meer mogelijkheden om samen te werken! Hieronder een aantal B2B-ideeën op een rij:

Gastbloggen

Om de inhoud van ons blog zo gevarieerd mogelijk te maken – en vooral omdat wij niet de wijsheid in pacht hebben – zijn we op zoek naar gastbloggers. Schrijvers die vanuit hun expertise kunnen schrijven over bepaalde thema’s. Zo kunnen we op Rook & Roll nog meer waardevolle informatie bieden en beter inspelen op trends en ontwikkelingen. Vanuit zakelijk oogpunt kan het natuurlijk heel interssant zijn om te kunnen bloggen op een mannenplatform. Als gastblogger van Rook & Roll krijg je een eigen profiel met foto, bio, backlinks en social media kanalen.

Productverkoop

Onze webshop biedt een select productaanbod. We selecteren streng op de producten en lijnen die we aanbieden. Het gaat ons erom dat de producten goed passen binnen het concept. Heb jij een een mooie productlijn die goed past? Laat het ons dan weten! Via onze webshop kunnen we de verkoop voor je verzorgen. Het mooie is dat we dan natuurlijk ook de promotie en marketing voor onze rekening nemen.

Adverteren/Sponsoring

Op rookandroll.nl kunnen we jouw advertentie of advertorial plaatsen. Ook offline zijn er natuurlijk mogelijkheden tot sponsoring. Natuurlijk vinden we het wel belangrijk dat het materiaal past. We gaan hierover graag met je in gesprek.

Rook & Roll Fest

Eens in het jaar zijn wij hoofdsponsor en mede-organisator van Rook & Roll Fest. Dat is een festival vol lifestyle, food, drinks en inspiratie. We hebben allerlei deelnamemogelijkheden voor productverkoop, foodtrucks, rollende winkels, stands en welke andere bijdrage je ook maar zou willen leveren aan het succes van Rook & Roll Fest. Meer info vind je hier.

B2B mogelijkheden bij Rook & RollRelatiegeschenken/Kerstcadeaus

Op zoek naar een uniek, lekker en gezond relatiegeschenk? Probeer dan eens onze ambachtelijk gerookte vis! Een warm gerookte zalmzijde is een fantastisch product en een fantastisch lekker cadeau om te krijgen.

Wij zijn in staat om grote bestellingen snel, (per stuk) gevacuümeerd en gekoeld te leveren. Ambachtelijk gerookt, gepekeld in onze eigen kruidenmix en vers.

Presentaties/Open Dagen

Een leuk idee voor je open dag of je productpresentatie: een proeverij van Rook & Roll. Wij brengen graag sfeer tijdens open dagen en andere events door vis te komen roken. Tijdens de dag zorgen we ervoor dat bezoekers verschillende soorten (ter plekke) gerookte vis kunnen proeven en we geven uitleg over het rookproces. Door de geuren, de activiteit en de hapjes is je dag ineens aangekleed. Zo deden we dat onlangs voor EasyRiet tijdens hun open dag in Harderwijk. Bekijk hier de foto’s. Eventueel is een proeverij natuurlijk aan te vullen met allerlei extra’s. Bijvoorbeeld door elke bezoeker gerookte zalm of andere vis mee te geven.

Jouw arrangement op onze website(s)?

Wij organiseren events. Maar we werken ook graag samen met andere organisators en aanbieders die stoere dingen doen. Op onze wesbite uitjesvoormannen.nl kunnen we jouw arrangementen plaatsen. Je bent dan verzekerd van flinke promotie!

Genoeg ideeën om eens af te spreken? Of wil je meer weten over onze B2B-mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

× Stuur een Appje